Hasselt – Groepsaankoop elektrische fietsen

Ben je de autofile beu? Wil je je duurzaam verplaatsen zonder je in het zweet te trappen? Investeer in een elektrische fiets of step. Met de fiets ben je snel en veroorzaak je minder luchtvervuiling. Ook de Stad Hasselt stimuleert het gebruik van de fiets en organiseert een groepsaankoop van elektrische fietsen, bakfietsen, plooifietsen en steps. Stad Hasselt én Test Aankoop gaan samen op zoek naar de beste prijs/kwaliteit. Iedereen die in Hasselt woont, werkt of studeert, kan deelnemen aan de groepsaankoop. Geniet van een sterk prijsvoordeel en schrijf je snel in.

Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in !

Timing: Schrijf je nu vrijblijvend in. In januari 2019 gaan de stad Hasselt en Test Aankoop op zoek naar de leverancier met de beste prijs/kwaliteit.Samen met een stuurgroep van burgers wordt een definitieve keuze gemaakt. Naast kwaliteit en prijs kijken we ook naar de service na verkoop en de betrokkenheid van lokale fietshandelaars. In februari 2019 organiseert de Stad Hasselt testmomenten zodat je eerst een proefritje kan maken vooraleer je een definitieve beslissing neemt of je het aanbod al dan niet aanvaardt. In de lente plannen we de levering van de fietsen.